1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Invicta

137termék 199
137termék 199

Az Invicta svájci óragyártó céget Raphael Picard alapította La Chaux-de-Fonds-ban. A nagy múltú cég neve a latin invictus szóból ered, ami legyőzhetetlent jelent – tökéletesen jelképezve a márka presztízsét. Az 1970-es évek kvarcválsága viszont a legyőzhetetlennek is keresztbe tett, így a cég a 80-as évek elején csődbe ment. Az Invicta viszont 1991-ben sikeresen alakult újra, amikor amerikai befektetők, – Raphael Picard leszármazottai – a Lalo család vezetésével. A vállalat központja innentől kezdve Hollywoodban foglalt helyet, de a márka darabjainak egy jelentős része még mindig Svájcban készül, amiket a „Swiss Made” jelöléssel különböztetnek meg. 

Ha svájci minőséget szeretnénk vásárolni elfogadható áron, akkor az Invicta órák kiváló alternatívaként szolgálnak. A vállalat alap szemlélete, hogy beleköthetetlenül alapos és precíz munkát adjanak ki a kezükből, mindezt a tökéletes esztétika és a dizájn ötvözésével. A férfi Invicta karórák slágerei az Invicta Pro Diver kollekcióból valóak, amelyek legexkluzívabb darabjai 200 méteres vízállósággal és tartós zafírkristállyal kápráztatják el az óra rajongókat. Ami a női modelleket illeti, ugyanilyen jellemzők mentén rengeteg alternatívát kínál a márka a karakteresebb, strapabíró női órák kedvelőinek. Az Invicta modellek nagyon változatosak: a sportosabbtól az elegáns darabokig mindenféle kialakítással találkozhatunk. A sportos, gumi szíjas darabok, a kényelmesen viselhető és sikkes bőrszíjas órák, valamint a fémszíjas, karakteres modellek minden élethelyzetre tökéletes választást biztosítanak. A változatos színű és kialakítású órák minden szettet képesek a legtökéletesebben kiegészíteni.  

Legyen szó sikkes eseményről vagy a mindennapokról, az Invicta kínálatában garantáltan találsz az alkalomhoz illő darabot és kiegészítőt. Ha fontos neked az egyedülálló és sikkes megjelenés, akkor nézz körül a Trendmaker széles Invicta női óra kínálatában és válogass kedvedre az egyedülálló darabok között! Az Invicta férfi óra választékunkról sem érdemes megfeledkezni, hiszen itt találhatóak a legelegánsabb és legszínvonalasabb karórák az igazi férfiak számára! A minőséget általában meg kell fizetni, de szerencsére a Trendmaker oldalán ezeket a kincseket kedvezményesen, outlet áron szerezheted be ízlésed szerint. Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait és légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
26 900 Ft - 139 900 Ft
Szín