1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Dsquared

78termék 178
78termék 178

A DSquared egy kanadai divatcég, amelynek tulajdonosa Dan és Dean Caten. A kanadai ikrek 1991-ben utaztak Milánóba, hogy meghódítsák a divat fővárosát, és saját divat cégüket létrehozhassák. 1994-ben már meg is jelent az első férfi kollekciójuk, 9 évvel később pedig már a márka női vonala is debütált. A DSquared kezdetben leginkább a különleges farmernadrágjaival futott be. A jellegzetes farmerek sajátossága, hogy gyakran festett minták, speciális anyagok és szabásuk van. A márka termékpalettája azóta kibővült mindenféle ruházati cikkekre, kiegészítőkre és parfümökre is. A DSquared termékeiben a kontrasztos kanadai és olasz stílusjegyek is fellelhetőek. A márka a zeneiparral is sok szálon összekölthető, olyan hírességek személyében, mint Madonna, Rihanna vagy Christina Aguilera, akik előszeretettel jelentek meg DSquared darabokban klipjeikben vagy akár turnékon.  

A kiegészítők kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen nagyban hozzájárulnak a stílusunk és személyiségünk kifejezéséhez. A DSquared kiegészítői egyben vagányak és kifinomultak, amit többek között a „Born in Canada, Made in Italy” szlogenjük is kifejez. A márka darabjait felvehetjük a mindennapokban, de akkor is megállják a helyüket, ha egy különlegesebb alkalomra keressük a megfelelő kiegészítőt, ami feldobhatja a szettünket. A napszemüvegek azok a kiegészítők, amelyek a legmeghatározóbban formálják az arcot, így érdemes olyat választanunk, ami kifejezetten a karakterünkhöz illik. A DSquared napszemüvegei között szinte mindenki megtalálja a saját stílusához illő darabot, legyen szó elegánsabb vagy sportosabb vonalról. Szerencsére nem csak a napsütésben ragyoghatunk a márka lenyűgöző darabjaiban, hiszen a DSquared szemüvegkeretei tökéletes megkoronázói lehetnek a szettünknek az év bármelyik szakaszában. 

Amennyiben Neked is fontos, hogy igényes és stílusos kiegészítőkkel fejezd ki az egyéniséged, akkor mindenképp érdemes a Trendmaker DSquared női napszemüveg és DSquared férfi napszemüveg választékát megtekintened! A napszemüvegek mellett formabontó szemüvegkereteket is fellelhetsz a DSquared szemüvegkeret kínálatában! A Trendmaker oldalán ezeket a különleges darabokat kedvezményesen, outlet áron vásárolhatod meg! Fedezd fel a világhírű márkák csodálatos darabjait, legyél Te is Trendmaker! 

Szűrés
Ár
 (Ft)
10 990 Ft - 106 900 Ft
Szín