Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Fizetési megoldások

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Roamer


Sorrend:


Sorrend:

A Roamer egy svájci luxusóra gyártó cég, amelyet 1888-ban alapított Fritz Meyer. A Roamer karóra kollekciói egy igazán letisztult vonalat képviselnek, az elegáns formáknak köszönhetően pedig garantált az, hogy ezek a darabok mindenki figyelmét megragadják. Egyszerű és mégis nagyszerű karórák ezek, amelyek egyszerre ötvözik a finoman megmunkált bőrt, az ízléses arany és ezüstös színeket és a sötét árnyalatokat, így megalkotva egy olyan elragadó stílust, amely bárhol és bármikor megállja a helyét.

A férfi karórák története

A mai karórák elődje a zsebóra volt, amit még a 1800-as évek elején kezdtek hordani a férfiak. Hamar a felsőbb társadalmi osztály szimbóluma lett, ami kifejezte a jólétet, a kifinomultságot és a precizitást. A század végére azonban a gyártók rájöttek, hogy van ennél praktikusabb és kényelmesebb módja is az időmérésnek. Érdekes tény, hogy az első karórákat a nők hordták, mivel akkoriban ők olyan ruhákban jártak, amiknek nem volt zsebük. Ekkoriban a férfiak számára elképzelhetetlen volt, hogy a magukra tegyék ezt az eszközt, de a vastagabb csuklójuk miatt nem is tudták volna megvalósítani. A fordulatot az első világháború hozta meg: a csatamezőn jöttek rá a katonák, hogy sok időt veszítenek azzal, ha a zsebükből kell kiszedniük az órájukat. A karórák fejlődése és terjedése azóta megállíthatatlan, a választék felbecsülhetetlenül nagy. Legyen szó klasszikus mechanikus, kvarc vagy digitális időmérő eszközről, nincs olyan igény, amit ne tudna kielégíteni a piac. A Roamer termékei között pedig biztosan megtaláljuk, amire vágyunk!

Az elengedhetetlen kiegészítők

A kiegészítőink nagyban meghatározzák az összképünket. Sokat elárulnak a személyiségünkről, ezért elengedhetetlen, hogy a stílusunkhoz passzoló darabokat válasszunk. Emellett a kiegészítőknek praktikusnak és kényelmesnek kell lenniük, hisz egész nap viseljük őket. Az különleges Roamer kiegészítők tökéletes választást biztosítanak, legyen szó bármilyen alkalomról vagy helyszínről. A Trendmaker webáruházában fedezd fel az egyedülálló kínálatot, kedvezményesen, outlet áron! Nézz szét a nagyszerű Roamer férfi óra és Roamer női óra kínálatunkban! Szerezd be az új kedvencedet és légy Te is igazi Trendmaker!