1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Converse

79termék 179
79termék 179

A Converse márkát senkinek sem kell bemutatni, hiszen jellegzetes tornacipőiről világ szerte híres a márka. A Converse Rubber Shoe Company nevű céget Marquis M. Converse cipőipari menedzser alapította 1908-ban. A lábbelik sikere azonnal bekövetkezett, de az igazi fordulópont a vállalat életében 1917-ben történt, amikor a kosarazó Charles H. „Chuck” Taylor a cipők nagykövete és értékesítője lett. A Converse sikere 1970 leszálló ágra futott, ugyanis megjelentek a piacon a legújabb formákkal előrukkoló versenytársak, ami a céget a 2000-es évek elejére csődbe vitte, majd 2003 óta már az iparág vezető vállalata, a Nike tulajdonában van a vállalat. Napjainkig rengeteg innovációval rukkolt elő a Converse, és mondhatjuk, hogy az egyik legismertebb és legkedveltebb márka lett a fiatalok, sőt jó néhány NBA játékos körében. Azonban a márka nem a sportban, hanem az utcai felhasználásban találta meg a legnagyobb piacot. A Converse cipők azóta is nagyon divatosak és szinte alapdarabnak számítanak minden fiatal ruhatárában. Nem csak a cipők kialakítása változott, de a márka termékpalettája is kibővült különböző ruházati cikkekkel és kiegészítőkkel. A Converse termékeket kimagasló minőség és egyediség jellemzi. 

A Converse kiegészítők a fiatalság, a minőség és a stílusosság megtestesítői. A kiegészítők célja, hogy könnyen kifejezhessük a stílusunkat és személyiségünket. A Converse kiegészítőkkel leginkább a sportosabb, vagányabb stílusjegyeket emelhetjük ki, de vannak olyan termékeik, amik valóban alapdarabnak számítanak és akármilyen szettet megkoronázhatunk velük. A napszemüvegek és a szemüvegek karakteresebbé varázsolják az arcot, így érdemes odafigyelni a legjobban hozzánk illő darab megválasztására. A Converse napszemüvegek viselésével a napsütésben is egyediek és stílusosak lehetünk. Amennyiben nem csak a nyári napsütésben szeretnénk ragyogni, a márka szemüvegkeretei is kiválóak arra, hogy a hétköznapi viseletünkhöz megadják azt a „pluszt”! 

Amennyiben Neked is fontos, hogy kifejezd a stílusod és a személyiséged a kiegészítőiden keresztül, mindenképp érdemes szétnézned a Trendmaker Converse férfi napszemüveg és a Converse női napszemüveg kínálatában! Ne feledkezz meg a Converse szemüvegkeret választékunkról sem, hiszen biztosan találsz a stílusodhoz illő keretet, amit szívesen viselsz a mindennapokban! Fedezd fel a legkiválóbb márkák lenyűgöző darabjait, legyél Te is Trendmaker! 

Szűrés
Ár
 (Ft)
15 900 Ft - 28 900 Ft
Szín