1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Maserati

46termék 146
46termék 146

A Maserati, mint autómárka már az 1900-as évek eleje óta jelen van a piacon, viszont karórákat csak később kezdtek gyártani. Az olasz Maserati fivéreket az autók és motorok iránti szenvedély egyesítette, így létrehozták saját gyárukat Bolognában. 1940-ben a cég növekedése miatt átköltözött a vállalat Modenába, ahol azóta is sport-, luxus- és versenyautók készülnek. A márka az olasz hagyományok megtartása mellett nagy hangsúlyt fektet az innovációra és folyamatosan az újítási lehetőségeket keresi, ami az összes modelljén megmutatkozik. A Maserati logója egy szigony, amit a Piazza Maggiore-n álló Neptun szobor inspirált és az erőt, energiát szimbolizálja, akárcsak a márka remekei. 

A Maserati karórák ugyancsak az erőt, a karaktert és a merészséget tükrözik csodálatos darabjain keresztül, amelyekben ugyanúgy helyet kap az elegancia és a stílus – akárcsak az autók gyártásánál. Habár az órák gyártásával később kezdett el foglalkozni a cég, a márka gyöngyszemei már az órapiacot is meghódították. A kiegészítők egyértelműen óriásit dobnak a megjelenésen, így a legjobban stílusunkhoz illő darabok megválasztása kulcsfontosságú. A Maserati férfi karórái a kialakításuknak és az erőteljes csillogásuknak hála valóban az igazi férfiaknak lettek készítve! A maszkulin formák és a márka stílusjegyei a magabiztosság megtestesítőjeként foglal helyet minden férfi csuklóján. Ugyanakkor a hölgyeket sem hagyja kínálat nélkül a Maserati, hiszen a női karórák széles választéka áll rendelkezésre, amelyeket hasonló stílus és karakter jellemez. Mi sem illene jobban egy céltudatos nő ruhatárába, mint egy Maserati karóra? Legyen szó nívós eseményről, vagy a hétköznapokról, a márka semmilyen helyzetben nem hagyja cserben a viselőit!

Amennyiben Neked is fontos, hogy kifejezd a stílusod és igényességed a kiegészítőiden keresztül, mindenképp érdemes körültekintened a Trendmaker Maserati férfi óra és a Maserati női óra választékában, ahol megannyi különleges darabot választhatsz a márka kollekciójából! Ráadásul a Trendmaker oldalán kedvezményesen, outlet áron vásárolhatod meg ezeket a kiváló darabokat! Fedezd fel a nívós divatmárkák lenyűgöző darabjait, legyél Te is Trendmaker! 

Szűrés
Ár
 (Ft)
59 900 Ft - 223 900 Ft
Szín