1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Max Mara

1termék 11
1termék 11

A MaxMara olasz divatcéget a Reggio Emiliában született Achille Maramotti alapította 1951-ben. Az alapító családja mindig is a divattal foglalkozott: divatüzletük volt, szabóságot üzemeltettek, majd saját varróiskolát is nyitottak. Maramotti célja a márka alapításakor a női középosztály stílusos, dizájner darabokkal való kiszolgálása volt, ami azonnal óriási sikereket ért el. Kezdetben a márka leginkább kabátokkal kápráztatta el az olasz nőket, de ma már termékpalettája különböző ruházati cikkekre és minőségi kiegészítőkre is kiterjed. A márka nevében a „Mara” az alapító nevének első fele, a „Max” pedig Max grófra, egy helyi jól ismert karakterre utalt, aki arról volt híres, hogy ritkán józan, de mindig stílusos a megjelenése. A márkának ma már több, mint 90 országban találhatjuk meg az üzletét.

A MaxMara darabjait nőiesség, stílus és sikk jellemzi. A ruházati cikkeken megjelenik az olasz precíz kézművesség és a francia szabászat eleganciája is. Könnyen felismerhetőek a márka darabjai az egyszerű, ám határozott vonalakkal ellátott modellekről. A MaxMara a kiegészítők terén is a kifejezetten stílusos és nőies karakterű darabok megtestesítője, amelyek valóban minden nő ruhatárában helyet foglalhatnak. A napszemüvegek azok a kiegészítők, amelyek a legjobban képesek formálni az arcot, főleg, ha azt a legmegfelelőbb márkától választjuk. A MaxMara női napszemüvegei sikkes megjelenést és finom karaktert kölcsönöznek az arcnak, megkoronázva a legkifinomultabb outfiteket! A napszemüvegeket kívül szerencsére sima szemüvegkereteket is gyárt a márka, így nem csak a napsütésben, hanem akár a mindennapok minden percében tündökölhetünk! Az elegáns daraboktól kezdve a karakteres, legújabb divatot követő darabokig mindenféle modellt megtalálunk a MaxMara kínálatában!

Amennyiben Neked is fontos, hogy olyan kiegészítőket válassz, amelyek tökéletesen tükrözik a stílusodat és szeretnéd kifejezni nőiességed, akkor mindenképp érdemes körültekintened a Trendmaker MaxMara női napszemüveg kollekciójában, illetve ugyancsak egy pillantást venni a MaxMara szemüvegkeret kollekciójára is! A Trendmaker oldalán további kiemelkedő darabokat is találhatsz, ráadásul kedvezményes áron! Szerezd be a nívós divatcégek lenyűgöző darabjait, legyél Te is Trendmaker!