1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Seiko

44termék 144
44termék 144

Kintaro Hattori a Seiko márkát a "Kicsi, vékony, könnyű, kevesebb energiafogyasztás" jelmondatával alapította meg, amely előre jelzi a kiváló karórák kompakt és elegáns megjelenését. A tokiói székhelyű vállalat története 1881-ben kezdődött, amikor az alapító megnyitotta első óraműhelyét. Ekkor még leginkább órajavítással, valamint import és belföldi órák forgalmazásával foglalkozott, majd a Seiko legelső karórája 1895-ben debütált. Érdekesség, hogy az órák pontosságának tökéletesítését a japán vasúthálózat ösztönözte, hiszen a 20. század közepétől már egyre fontosabb volt a precíz időmérés a menetrendek betartása érdekében. Így a Seiko órák méltán hírhedtek a kimagasló pontosságukról. A Seiko a Seikosha rövidítése, melynek jelentése "a gyönyörűen kivitelezett munka otthona".

A kiegészítők kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen nagyban hozzájárulnak a stílusunk és személyiségünk kifejezéséhez. Egy jó óra öltöztet, így érdemes különös figyelmet szentelni ennek a kiegészítőnek a kiválasztására is. A Seiko által gyártott karórák minden igénynek eleget tesznek tökéletes technikai kialakításukkal, innovatív formáikkal és kompakt megjelenésükkel. Legyen szó sikkes eseményekről, üzleti találkozóról, vagy csak a mindennapokról, a Seiko karórák minden alkalomhoz illő összeállításra felteszik a pontot. A Seiko legkülönlegsebb darabjaiban, mint például a Seiko Astron GPS is van, amely a műholdakról veszi a jelet, lehetővé téve ezzel mind a harminckilenc időzóna ismeretét.  A bőséges kínálatban további kiváló darabokat találhatunk a márkából, amelyek közül a legnépszerűbb Seiko órák például a Seiko Presage, a Seiko Propex vagy a Seiko Kinetic.

Amennyiben Neked is fontos, hogy igényes és stílusos kiegészítőkkel fejezd ki az egyéniséged, és minőségi darabokat hordj, akkor mindenképp érdemes a Trendmaker webáruházában szemügyre venned a Seiko férfi óra és Seiko női óra kollekcióját! A Seiko választékában biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb modellt és a márkához hű kimagasló minőséget! Ráadásul ezeket a csodálatos darabokat a Trendmaker oldalán kedvezményes, outlet áron szerezheted be! Választásodnak csak az ízlés szab határt, fedezd fel a világhírű márkák lenyűgöző darabjait, legyél Te is Trendmaker! 

Szűrés
Ár
 (Ft)
75 900 Ft - 1 275 900 Ft
Szín