Kérdése van? email:info kukac trendmaker.hu , +36305953763 (H-P 9-16)

Armani Exchange

1termék 11
1termék 11

Az Armani nevét ma már mindenki ismeri. Az olasz luxusruházati céget Giorgio Armani és Sergio Galeotti alapította 1975-ben. A vállalat többek között ruhákat, cipőket, karórákat, ékszereket, szemüvegeket és kozmetikai cikkeket forgalmaz. Az Armani anyavállalat alatt több cég dolgozik: ilyen az Armani Exchange, az Emporio Armani, a Giorgio Armani Privé, a Giorgio Armani, az Armani Collezioni, az Armani Jeans és az Armani Junior. Az Armani brand ma már egyet jelent az elegancia és a divat fogalmával, nem véletlen, hiszen napjainkban a második legjelentősebb olasz divatmárkának minősül, szorosan a Prada mögött.

Az A|X jelölésű Armani Exchange márkát 1991-ben alapították az Egyesült Államokban, amelyet, a könnyebben elérhető Armani márkaként népszerűsítették. 1994 óta Ong Beng Seng, a Como Holdings tulajdonosa foglalkozik a márka gyártásának elvégzésével. 2005-ben nyitottak közös céget, Presidio Holdings Ltd néven, amely kiszolgálja az Armani Exchange-t az Egyesült Államokban, Kanadában, Közép-Amerikában, Dél-Amerikában és Ázsiában is.

Az Armani Exchange mindenki számára biztosítja a kényelmes, elérthető divatot. Fiatalos, könnyed darabjait öröm viselni, valószínűleg ebben rejlik a márka nagy sikere. Az Armani Exchange kiegészítők igazán teljessé teszik a szettünket! A termékek kiemelnek a tömegből, egyedi tervezésük és kialakításuk minden tekintetet vonz. Legyen szó napszemüvegről, karóráról, övről vagy táskáról, az Armani Exchange kiegészítőkkel egy szempillantás alatt elvarázsolhatod a környezetedet! 

A számodra is kiemelten fontos, hogy olyan kiegészítőket viselj, amelyek kifejezik a személyiségedet és tükrözik a stílusodat? Emellett fontos számodra a kényelem és a praktikum is? Nem csoda, hisz a kiegészítőinket egész nap viseljük, ezért alaposan meg kell válogatnunk, hogy melyikre essen a választásunk. A legjobb helyen jársz az Armani Exchange termékeinél, ha te is valami különlegesre vágysz! A Trendmaker webáruházában felfedezheted az egyedülálló Armani Exchange férfi napszemüveg és Armani Exchange női napszemüveg kínálatot outlet áron! Böngéssz a nagyszerű Armani Exchange férfi óra kínálatunkban! Az Armani férfi karóra kollekció szinte már státuszszimbólumnak számít. Szerezd be az új kedvencedet és légy Te is Trendmaker!